Bemærk: Selv når indstillingen er
aktiveret for en bestemt forudindstilling, vil forudindstillingsknappen kun være tilgængelig i genvejslinjen, hvis den globale kontrol er aktiveret (se “
Synlighed for knapper i genvejslinje”).
Hvis indstillingen derimod er deaktiveret for alle individuelle forudindstillinger, vil knappen stadig være synlig, men den kan ikke bruges til at skifte mellem de forskellige forudindstillinger. Det er derefter kun muligt at skifte forudindstillinger ved at bruge i den fulde OSD-menu ().