2.5 Forhåndsinnstilt konfigurasjon

Skjermens tilstand kontrolleres av fem forhåndsinnstillinger som kan justeres av brukeren (Forhåndsinnstilling 1 (en: Preset 1) til Forhåndsinnstilling 5 (en: Preset 5)). Disse forhåndsinnstillingene er kjernen i skjermens evne til å bytte mellom og konfigurere flere arbeidsstasjoner. Hele konfigurasjonen av forhåndsinnstillingene administreres i OSD-menyen, som du får tilgang til via snarveislinjen (se “Betjening av snarveislinje (Standby, OSD, Forhåndsinnstillinger, PbP)”).

Denne prosedyren beskriver hvordan du går inn i OSD-menyen og definerer innstillingene for hver av de fem tilgjengelige forhåndsinnstillingene.

  1. Trykk på eller drei vippebryteren for å aktivere snarveislinjen.
  2. Velg Meny (en: Menu)-knappen, og trykk deretter på for å bekrefte.
  3. Gå til Inngangsinnstillinger (en: Input Settings) > Forhåndsinnstilling 1 (en: Preset 1) (eller ønsket forhåndsinnstillingsnummer).
  4. Juster ønsket alternativ (se tabellen under).
  5. Velg alternativet Tilbake (en: Back) på slutten av listen over forhåndsinnstilte konfigurasjoner for å ta i bruk endringene og avslutte menyen.

    Merknad: Bruk av endringer på den aktive forhåndsinnstillingen kan føre til at skjermen mister bildet, endrer oppløsning eller krever omstart.
Forhåndsinnstilte konfigurasjonsalternativer
InnstillingFormålAlternativer
InngangVelger hvilken videokilde som skal vises.
Vis i snarveislinje (en: List in Shortcut Bar)Gjør denne forhåndsinnstillingen tilgjengelig for rask bytting via OSD-snarveislinjen.
  • Aktivert (en: Enabled) (standard for forhåndsinnstillingene 1 til 3)
  • Deaktivert (en: Disabled) (standard for forhåndsinnstillingene 4 og 5)
MSTVelger MST-modusen for utvidelse av skjermen eller virtuelt delt skjerm. Se “MST-funksjonalitet (PbP enkeltkabel og DP OUT)”.
  • DP OUT: Daisy-koble den aktive videoinngangen til en annen fysisk skjerm koblet til DP OUT-porten.
  • PbP-enkeltkabel (en: PbP Single Cable): Deler skjermen inn i to separate skjermer som rapporteres til arbeidsstasjonen. En skjerm som er koblet til DP OUT-porten vil miste bildet.
  • Deaktivert (en: Disabled): Deaktiverer alle MST-funksjoner.
USB-vert (en: USB Host)Velger hvilken datakabel/-kanal som kontrollerer skjermens USB-A-hub, Ethernet-port og QAWeb-kommunikasjon.
  • USB UP 1
  • USB UP 2
TilbakeBruker endringene og går tilbake til forrige meny.Velg dette alternativet for å lagre den forhåndsinnstilte konfigurasjonen.
Merknad: Selv når innstillingen Vis i snarveislinje (en: List in Shortcut Bar) er aktivert for en bestemt forhåndsinnstilling, vil forhåndsinnstillingsknappen bare være tilgjengelig i snarveislinjen hvis den globale kontrollen Forhåndsinnstillinger i snarveislinjen (en: Presets in Shortcut Bar) er aktivert (se “Synlig knapp på snarveislinjen”).

Hvis innstillingen Vis i snarveislinjen (en: List in Shortcut Bar) derimot er deaktivert for alle individuelle forhåndsinnstillinger, vil knappen fortsatt være synlig, men det vil ikke være mulig å bla gjennom de ulike forhåndsinnstillingene. Det er da bare mulig å bytte mellom forhåndsinnstillingene ved å bruke Forhåndsinnstillingsvelger (en: Preset Selector) i den fulle OSD-menyen (Inngangsinnstillinger (en: Input Settings)).

Merknad: Siden forhåndsinnstillingene ikke kan gis nye navn, bør du skrive ned hvilket oppsett som tilsvarer hvilket nummer (f.eks. er forhåndsinnstilling 1 ditt primære arbeidsstasjonsoppsett, mens forhåndsinnstilling 3 er ditt sekundære arbeidsstasjonsoppsett).